ACHMEA GROEP

Avero Achmea
Centraal Beheer
FBTO
Interpolis
Het verhaal van Avéro Achmea. ​200 Jaar geleden maakte een aantal mensen een eenvoudige afspraak: “Als iemand van ons iets gebeurt, dan dragen we dat samen.” Deze afspraak, deze coöperatieve gedachte, was de geboorte van Achmea.

Avéro Achmea werkt exclusief samen met onafhankelijke adviseurs. Binnen Achmea zijn zij het label dat zich richt op de intermediaire markt. Ze bieden verzekeringen en andere diensten aan. Avéro Achmea verkoopt de producten en oplossingen niet zelf aan klanten. Daarvoor werken ze samen met onafhankelijke adviseurs. Deze adviseurs geven je onafhankelijk advies. Zo bent je verzekerd op de manier die bij u past.
Centraal Beheer Achmea is de verzekeringsmaatschappij achter ‘Even Apeldoorn bellen’. Ze zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met hun klanten. Centraal Beheer biedt u zekerheid en gemak.​

Bij schade is een telefoontje naar één van hun schadespecialisten genoeg. Hoe eerder u belt, hoe beter. Belangrijk: ruim zonder overleg met ons geen beschadigde goederen op en laat nog niets repareren!

​FBTO was de eerste verzekeraar waar je direct verzekeringen kon afsluiten. En dat kan nog steeds! Of je nu oud of jong bent. FBTO is alleen voor consumenten.

Bij FBTO stel je je verzekering écht zelf samen. Verzeker bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering. En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. Ze geven je informatie en tips, maar de keuze laten ze altijd bij jou. Bij de meeste verzekeringen kun je aanvullende modules het hele jaar door aan- en uitzetten. Zo betaal je nooit teveel!

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is hun partner. Alleen via de Rabobank kunt u de particuliere verzekeringen van Interpolis afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Interpolis staat bekend om haar klantgerichte schadeafhandeling. Zij zijn er voor u als u schade hebt en nemen u zorg uit handen.

 

Overige verzekeraars

 

AEGON
ANWB
Klaverblad
NH 1816
U wilt uw nieuwe auto natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Wilt u alles verzekeren zodat u bijvoorbeeld alle keuzevrijheid heeft in herstelbedrijven bij schade? Of wilt u vooral een goede basisdekking?

Aegon heeft een allrisk Autoverzekering ontwikkeld waar u zelf bepaalt hoeveel dekking u nodig hebt. Ze hebben een basispakket, een compleetpakket en een royaalpakket. Iedere variant heeft iedere keer meer opties met altijd dezelfde hoge kwaliteit die u van Aegon mag verwachten.

Met de ANWB Autoverzekering sta je er nooit alleen voor. Hun hulpverleners staan dag en nacht voor je klaar en bij schade nemen zij, samen met Autoschade Henk Nijkamp, je alle zorg uit handen. Uw schademelding wordt behandeld door Unigarant, 100% dochter van ANWB.

​Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij. Hun beleid is gericht op het aanbieden van verzekeringen die interessant zijn voor grote groepen particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Klaverblad verzekeringsproducten zijn bestemd voor het afdekken van de risico’s die zij lopen. Zij werken hierbij samen met onafhankelijke en professionele assurantieadviseurs.

Bij Nh1816 Verzekeringen staat alles in het teken van het intermediair. Zij zijn een middelgrote, zelfstandige en coöperatieve schadeverzekeraar en doen uitsluitend zaken met professionele verzekeringsadviseurs.

In de afgelopen jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een 100% intermediairverzekeraar die op alle fronten kwaliteit levert. De uitkomsten van de Adfiz Kwaliteitsonderzoeken spreken dan ook duidelijke taal. Zij verkozen NH1816 Verzekeringen al 8 jaar op rij als Beste Schadeverzekeraar van Nederland in het jaarlijkse prestatieonderzoek.

 

TVM Verzekeringen
Unigarant
Univé
TVM verzekeringen is in 1962 opgericht door een aantal vervoerders. Hun verzekerden zijn eigenlijk hun aandeelhouders, aan hen leggen ze verantwoording af. TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, transport over het water en de automotive branche.

TVM heeft veel ervaring in het verzekeren van wagenparken. Deze kennis en ervaring gebruiken ze om u zo veilig mogelijk en zonder hoge kosten, te verzekeren tegen allerlei schades.

​Wanneer uw auto schade heeft, wilt u snel en goed geholpen worden. Daarom kiest u voor de Unigarant Autoverzekering. Unigarant klanten geven een 8,3 op schadeafhandeling! U kunt dus zorgeloos de weg op met de Unigarant Autoverzekering.

Heeft u toch een keer schade? Dan bent u verzekerd van snelle en betrouwbare service. Want schade is al vervelend genoeg.

Voor een autoverzekering met een aantrekkelijke premie en een uitstekende service, zit u goed bij Univé. Zo is er voor elke portemonnee een autoverzekering. Want u bepaalt zelf hoe compleet u uw auto verzekert. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende service en staan zij dag en nacht klaar voor hulp bij een ongeval.

Welke autoverzekering u ook kiest, bij de verzekeraar zonder winstoogmerk betaalt u altijd één van de laagste premies in Nederland.

 

 

SCHADEGARANT GROEP

VvAA
​Stichting Schadegarant verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces voor zowel consument als bedrijf. Uw verzekeraar zorgt er via Schadegarant voor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld.

Klik op het logo voor een overzicht van de verzekeraars welke aangesloten zijn bij de Stichting Schadegarant.

 

 VvAA – in het hart van de gezondheidszorg

VvAA
​VvAA – het grootste zorgnetwerk van Nederland. Besteedt u uw tijd het liefst aan het verlenen van goede zorg en het beter maken van patiënten? VvAA neemt u het ‘werk naast het werk’ graag uit handen. Wij opereren in het hart van de gezondheidszorg en vormen met ruim 117.000 van uw collega’s het grootste zorgnetwerk van Nederland. Hierdoor kennen wij uw situatie als geen ander. Zo kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw vak.