Vacature Voorbewerker / calculator

Off

Werken bij AAS Autoschade Henk Nijkamp betekent werken in een innoverende en deskundige onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten.

Wij zijn een van de 72 deskundige schadeherstelbedrijven uit het landelijk gespreide A.A.S. netwerk. Bij ons kun je terecht voor elke schade aan je auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. Wij zien het als onze missie om op ieder moment onze klanten zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het overtreffen van de klantverwachting is voor ons een dagelijkse motivatie.

Voorbewerker / calculator

Ben jij een autospuiter die auto’s en onderdelen geheel zelfstandig kan voorzien van een perfecte nieuwe laklaag? En ben jij die calculator die zich verantwoordelijk voelt voor een vakkundige schadecalculatie en een klachtgericht advies op maat? Dan komen wij graag met jou in contact!

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit voorbewerking, tapen en afplakken, mengen van lakken, spuiten, afwerken, uitvoeren van kwaliteits-controle en het onderhouden en reinigen van gereedschappen en apparatuur.

Als calculator ben je verantwoordelijk voor een vakkundige schadecalculatie en advies richting de klant. Je bekijkt met de klant de schade en adviseert over de beste oplossing en maakt een herstelplanning. Daarna maak je een calculatie aan in het (Audatex) calculatiesysteem. Indien noodzakelijk neem je de schade door met de schade-expert van de verzekering.

Daarnaast lever je zowel zelfstandig als in teamverband een bijdrage aan het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van de werkprocessen.

Ons bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Olst, centraal geleden tussen de steden Zwolle en Deventer. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband met elkaar werken.

De ideale kandidaat beschikt over:
• MBO+ werk- en denkniveau;
• Goede inhoudelijke kennis van het schadeherstelproces en Audatex;
• Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid van de Nederlandse taal;
• Cijfermatig inzicht;
• Klantgericht denken en handelen;
• Commerciële vaardigheden.

Wat bieden wij:
Een interessante, uitdagende functie in ons bedrijf. Ruimte voor initiatief en pro-activiteit wordt gewaardeerd.
Spreekt dit profiel en de werkzaamheden jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor 20 januari 2016 naar Ellen Brinkman te sturen.
Adres: De Meente 19, 8121 EV Olst of mail naar ellen@autoschade-henknijkamp.nl.

Wil je meer informatie dan kun je Ellen Brinkman bereiken op 06-57931993.
Meer informatie over onze organisatie vind je op autoschade-henknijkamp.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.