Vacature Voorbewerker / Autospuiter

Off

Werken bij AAS Autoschade Henk Nijkamp betekent werken in een innoverende en deskundige onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten.

Wij zijn een van de 80 deskundige schadeherstelbedrijven uit het landelijk gespreide A.A.S. netwerk. Bij ons kun je terecht voor elke schade aan je auto, caravan, camper, motor of scooter. Wij zien het als onze missie om op ieder moment onze klanten zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het overtreffen van de klantverwachting is voor ons een dagelijkse motivatie.

Voorbewerker / Autospuiter

Ben jij een voorbewerker / autospuiter die auto’s en onderdelen geheel zelfstandig kan voorzien van een perfecte nieuwe laklaag? Dan komen wij graag met jou in contact!

Je bent mede verantwoordelijk voor alle schade- en spuitwerkzaamheden, schuren en voorbewerken, spuitklaar maken en het spuiten van onderdelen van het voertuig. Naast zelfstandig zijn, heb je ook oog voor detail en kwaliteit.

Als Voorbewerker / Autospuiter heb je enkele jaren recente werkervaring binnen de autoschadeherstel. Je werkt verantwoord en nauwkeurig en bent in het bezit van een flexibele instelling. Daarnaast lever je zowel zelfstandig als in teamverband een bijdrage aan het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van de werkprocessen.

Ons bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Olst, centraal geleden tussen de steden Zwolle en Deventer. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband met elkaar werken.

De ideale kandidaat beschikt over:
• MBO+ werk- en denkniveau;
• Goede inhoudelijke kennis van het schadeherstelproces;
• Goede beheersen van de Nederlandse taal;
• Klantgericht denken en handelen;

Wat bieden wij:
Een interessante, uitdagende functie in ons bedrijf. Ruimte voor initiatief en pro-activiteit wordt gewaardeerd. Spreekt dit profiel en de werkzaamheden jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor 12 februari 2016 naar Ellen Brinkman te sturen via ellen@autoschade-henknijkamp.nl.

Wil je meer informatie dan kun je Ellen Brinkman bereiken op 06-57931993.
Meer informatie over onze organisatie vind je op autoschade-henknijkamp.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.