Stichting Schadegarant verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces voor zowel consument als bedrijf. Uw verzekeraar zorgt er via Schadegarant voor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. Hieronder een overzicht van de verzekeraars welke aangesloten zijn bij de Stichting Schadegarant.

 

Schadegarant Verzekeraars

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website

ABM AMRO: Goed verzekerd en uitstekende schadeafhandeling

Hun voordelen bij een autoverzekering:

 • Diefstal of total loss: aanschafwaarde terug
 • 75% premiekorting bij 5 schadevrije jaren
 • Behoud van no-claimkorting, ook bij diefstal

Amlin Europe is een gespecialiseerd bedrijf dat maatwerk biedt op het gebied van risicobeheer en het verstrekken van verzekeringen. Door het risico zo goed mogelijk te beheren, kunnen financiële tegenvallers voorkomen worden. De klant staat bij Amlin Europe op één. Door gebruik te maken van gespecialiseerde (beurs)makelaars, kan Amlin Europe de klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

De belangrijkste kenmerken van de autoverzekering van ASR:

 • Je krijgt een vaste schadecoach, die de afhandeling van je schade begeleidt
 • Schade maar geen schuld? Dan blijft je no-claimkorting hetzelfde
 • Je verzekering kan elk moment worden aangepast
 • Sluit je meerdere autoverzekeringen af? Dat kan extra korting opleveren

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij Delta Lloyd merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. Komt u met uw auto in de problemen, dan kunt u gebruik maken van de alarmservice, die dag en nacht bereikbaar is. Bij ruitbreuk of een beschadigde autoruit kunt u 24 uur per dag terecht bij één van de door hun geselecteerde glasherstelbedrijven. U wordt te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

Wilt u uw auto verzekeren? Dan is de autoverzekering van Delta Lloyd een goede keuze!

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website

Nederlanders van nu weten: een autoverzekering moet niet alleen goedkoop zijn, maar ook een goede dekking hebben. U moet erop kunnen vertrouwen dat u verzekerd bent als u uw autoverzekering nodig heeft. Bij hun kunt u direct online een autoverzekering afsluiten.

De Nederlanden van nu hebben hun autoverzekering samengesteld op basis van 25.000 meningen van Nederlanders. Zij verzekeren dus alleen datgene wat er volgens de Nederlander van Nu echt toe doet. Zo krijgt u een autoverzekering met goede dekking, goede service, geen flauwekul en een aantrekkelijke premie.

Met de auto naar het werk. Op vakantie met de caravan. Gezellig een stukje toeren met uw oldtimer of op de motor. Dagelijks neemt u deel aan het drukke verkeer. Dankzij de verzekeringen van De Zeeuwse bent u altijd goed verzekerd en veilig op weg.

De Personenautoverzekering van De Zeeuwse biedt een uitgebreide dekking voor een gemiddelde prijs.

Standaard meeverzekerd zijn bijvoorbeeld:

 • Accessoires tot een bedrag van € 1.250,- (volledig casco)
 • Beeld- en geluidsapparatuuraudio- en audiovisuele apparatuur tot een bedrag van € 500,-
 • WA voor aanhangwagen of caravan, als deze is gekoppeld aan de auto
 • Vervangend vervoer bij schade

 De Europeesche is gespecialiseerd in het verzekeren van activiteiten die u in uw vrije tijd onderneemt. Bijvoorbeeld reizen, motorrijden, watersporten, golfen en kamperen met uw camper of caravan. Wij bieden vernieuwende verzekeringen en willen altijd tegemoet komen aan uw wensen. Ons uitgangspunt is een goede kwaliteit, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vrije tijd. De Europeesche is niet voor niets al meerdere jaren door Nederlandse reisagenten uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland!

Met de Generali Personenautoverzekering verzekert u uw auto tegen een scherpe premie. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheidsdekking (WA) bieden wij u bovendien verschillende dekkingsmogelijkheden. Daarmee verzekert u precies datgene wat u belangrijk vindt.

Bij ons kunt u ook uw tweede auto verzekeren. Als u uw eerste particuliere auto ook bij ons verzekerd heeft, gebruiken we voor de tweede auto de volledige schadevrije jaren van de eerste auto om de korting te berekenen.

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
 De Goudse is sterk in een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen. Dankzij hun organisatiestructuur kan het management snel en daadkrachtig inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten.

Daarbij concentreren zij zich steeds sterker op verzekeringen voor ondernemers: de doelgroep die naadloos aansluit bij het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Wegenbelasting, benzine, onderhoud. Uw autokosten kunnen behoorlijk oplopen. Houd daarom de premie van uw autoverzekering laag. Kies voor de ING Autoverzekering.

Direct besparen op uw autokosten:

 • 2 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd bij WA Casco (allrisk)
 • Geen eigen risico bij reparatie door Schadegarant of Glasgarant (schadeherstelnetwerk)
 • Tot 85% korting bij schadevrij rijden
 • Voordelig de auto van uw partner verzekeren
 • 10% korting op andere doorlopende schadeverzekeringen via de ING
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij schade

 Met de Autoverzekering van Nationale-Nederlanden bent u verzekerd van een uitgebreide dekking tegen een goede prijs. Bij schade kunt u bij uw schademanager terecht voor een snelle en vakkundige afwikkeling.

Kenmerken:

 • Geen eigen risico bij gebruik van ons schadeherstelnetwerk
 • Niet tevreden over schadeafhandeling? Dan krijgt u vier maanden premie terug

De voordelen van motor- en autoverzekeringen van Mercurius:

 1. optimale dekking
 2. laagste premie, gelet op eigen risico, voorwaarden én service
 3. tweede auto voordelig verzekerd
 4. uitstekende schade-afhandeling
 5. gratis opzegservice van uw oude verzekering

Voorkom pech bij schade. Maak een afspraak met Mercurius en kies de beste motor of autoverzekering. Zij regelen alles voor u.

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website

Waarom kiest u voor de OHRA Autoverzekering?

 • Scherpe premie: altijd een vaste lage prijs
 • Hoge no-claimkorting: u kunt eindigen op 82 procent
 • All risk dekking: hoogste score op kwaliteit en extra lage premie

Online gemak: Bij OHRA kunt u alles rondom uw autoverzekering online regelen. Gemakkelijk, snel en 24/7 beschikbaar op uw mobiel, tablet en computer. Waar en wanneer u maar wilt.

Flexibel: dagelijks opzegbaar: Bij OHRA houden we van flexibiliteit. Dit betekent dat u uw OHRA Autoverzekering dagelijks kunt opzeggen.

Schade? Nu is het nog eenvoudiger om autoschade te herstellen

Heeft u een garage nodig om uw autoschade te herstellen? Met de OHRA App navigeert u direct naar een garage bij u in de buurt. Zo maken wij het oplossen van autoschade nog eenvoudiger.

 Proteq zorgt er voor dat u zo min mogelijk geld, tijd en moeite kwijt bent aan verzekeringen. Met uw tijd en geld kunt u namelijk wel leukere dingen doen. Zij helpen u met het besparen op uw verzekeringen. Dat betekent meer dan een scherpe premie. Ze besparen u het invullen van lange formulieren en het zoeken naar informatie. Tevens besparen zij u de risico’s die u bij ons prima kan verzekeren.

Zonder zorgen op weg

 • 80% korting vanaf 9 schadevrije jaren
 • Gratis opzegservice huidige verzekering
 • Lage premie
 • 14 dagen bedenktijd

Waarom de autoverzekering van Reaal?

Hoge no-claimkorting: Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger je korting. Is dit je eerste autoverzekering? Dan krijg je bij ons altijd 48% premiekorting, ook als je jonger bent dan 24 jaar. De no-claimkorting kan zelfs oplopen tot 80%.

Snel hulp na een ongeluk: Wat voor soort autoverzekering je ook hebt, je kunt altijd rekenen op snelle en vakkundige hulp na een ongeval. Wel zo’n fijne gedachte, want na een ongeluk heb je al genoeg aan je hoofd. Alleen al om te bekomen van de schrik.

Invloed op je eigen risico: Bij onze Beperkt Casco en Volledig Casco autoverzekering is je standaard eigen risico € 150. Maar laat je je auto maken bij een Schadegarant-bedrijf met A of B-classificatie? Dan vervalt je eigen risico. Lees meer in onze voorwaarden.

 De Zurich Groep Duitsland is onderdeel van de wereldwijd opererende Zurich Insurance Groep. Met meer dan 6.000 medewerkers en miljarden aan premie-inkomsten en beleggingen telt het bedrijf tot de grootste verzekeraars in Duitsland. Het bedrijf levert innovatieve kwaliteitsproducten voor verzekeringen, voorzorg en risicobeheer – alles in één hand. De individuele klantoriëntatie en adviezen van hoge kwaliteit staan daarbij op de voorgrond.

De Zurich Insurance Group (Zurich) is een in het verzekeringsbedrijf verankerde financiële dienstverlener met een wereldwijd netwerk van dochterbedrijven en filialen in Noord-Amerika, Europa, Aziatisch-Pacifisch gebied, Latijns-Amerika en andere markten. Het in 1872 opgerichte bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Zürich, Zwitserland en heeft wereldwijd circa 60.000 medewerkers in dienst voor de dienstverlening in meer dan 170 landen.