A.A.S. 

autoschadeherstel
autoruitherstel
caravan & camperherstel
motoren & scooterherstel

AAS_logo_2009

Uw persoonlijke ondernemer in schade!

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijk netwerk van dé betere servicegerichte autoschadeherstelbedrijven. Het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. U treft de A.A.S.-autoschadeherstellers door heel Nederland aan.

Uiteraard kunt u bij dé betere A.A.S.-schadeherstellers altijd rekenen op een snelle service. Dat wij vakkundig zijn, hoeven we als jarenlange allround autoschadeherstel experts niet meer aan u uit te leggen.

100 % ontzorgen
Schade komt altijd op een ongelegen tijdstip. Onze klanten hebben juist dan behoefte aan iemand die alles voor ze regelt zodat ze snel weer door kunnen. Onze schadeherstellers begrijpen dat als geen ander en ontzorgen onze klanten volledig.
100 % klantgedreven
Onze schadeherstellers scoren het hoogste klanttevredenheidscijfer in onze branche. Hier werken we continu aan. Dat vinden we erg belangrijk want alleen onze klanten kunnen ons motiveren om op het hoogste niveau te blijven functioneren.

 

100 % vakmanschap
De medewerkers van onze schadeherstellers zijn van nature gemotiveerde vakmensen. We hebben een uitgebreid scholingspogramma zodat iedere medewerker vakman blijft. Zodat onze klanten altijd de kwaliteit krijgen die ze verdienen.
100 % betrokken
Optimale focus op mens en milieu, daar draait betrokkenheid bij ons om. Duurzaam ondernemen is in onze branche erg belangrijk, evenals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zetten deze normen om in concrete acties.

 

Standox 

Standox-logo

 

Een parkeerpaaltje, een plotselinge tegenligger … helaas … het overkomt ons allemaal; autoschade. Als u verzekerd wilt zijn van een vakkundig herstel, dan bent u bij Autoschade Henk Nijkamp aan het juiste adres, wij maken gebruik van Standox Autolakken.

Al sinds decennia werken schadeherstellers over de hele wereld ermee, vanwege de betrouwbaarheid en de kwaliteit. Standox is niet voor niets marktleider in Europa. Standox-producten zijn gemakkelijk in het gebruik, kwalitatief hoogwaardig en gericht op rendementsverbetering. Met andere woorden: u kunt rekenen op Standox!

Standoblue! de technologie die werkt!
Standoblue is een nieuwe basislak die naadloos past in het Standox-productassortiment. Zijn innovatieve eigenschappen bieden veel voordelen voor autoschadebedrijven. De innovatieve eigenschappen van Standoblue combineren diverse voordelen die van belang zijn bij dagelijkse werkzaamheden, zoals:

  • een optimale kleurjuistheid
  • een perfecte afwerking
  • een eenvoudige applicatie in slechts 1,5 laag
  • onafhankelijkheid van arbeidsomstandigheden
  • snelle droging
  • bijspuiten kan makkelijk met vloeiende, bijna onzichtbare overgangen, zelfs bij de kleinste reparaties
nijkamp33

 

FOCWA 

focwa_def

 

AUTOSCHADE! WAT NU?
U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Maar wat nu? Wat moet u regelen? Bij wie moet u zijn en wat moet u doen met de schadeauto?

Direct naar de nr 1 in autoschadeherstel voor de regio Deventer – Raalte – Zwolle; Autoschade Henk Nijkamp.

 

FOCWA is al meer dan 70 jaar de branchevereniging voor carrosseriebouw- en herstel. Bij FOCWA zijn ongeveer 1300 autoschadeherstelbedrijven aangesloten. FOCWA stelt zich ten doel de belangen van de ondernemer en de consument met elkaar te verenigen. Dit op basis van kwaliteit, innovatie en een gezonde prijsstelling.

Alle FOCWA schadeherstellers beschikken over de meest geavanceerde technische hulpmiddelen en deskundig personeel. Zodoende zal een auto na reparatie precies voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnormen en andere fabrieksspecificaties.

FOCWA heeft een speciaal op de autoschadebranche toegesneden kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld: KZS oftewel het Kwaliteitszorg Systeem Schadeherstelbranche. Hiermee werkt men volgens precies omschreven procedures. Afspraken met de klant worden altijd vastgelegd, zodat men niet voor verrassingen komt te staan.

Meer dan alleen blikschade! FOCWA herstelbedrijven zorgen zonodig ook voor montage van nieuwe autoruiten. Veel bedrijven monteren tevens open daken en bieden de nieuwste reparatietechnieken waaronder kunststofreparaties, ‘uitdeuken zonder spuiten’ en ‘spot repair’.

Alle voordelen van FOCWA Eurogarantbedrijven:

  • veilig en vakkundig schadeherstel
  • kwaliteit, 4 jaar garantie
  • scherpe prijs
  • gemak, alles soepel geregeld, ook met de verzekering