Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
U wilt uw nieuwe auto natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Wilt u alles verzekeren zodat u bijvoorbeeld alle keuzevrijheid heeft in herstelbedrijven bij schade? Of wilt u vooral een goede basisdekking?

Aegon heeft een allrisk Autoverzekering ontwikkeld waar u zelf bepaalt hoeveel dekking u nodig hebt. Ze hebben een basispakket, een compleetpakket en een royaalpakket. Iedere variant heeft iedere keer meer opties met altijd dezelfde hoge kwaliteit die u van Aegon mag verwachten.

Met de ANWB Autoverzekering sta je er nooit alleen voor. Hun hulpverleners staan dag en nacht voor je klaar en bij schade nemen zij, samen met Autoschade Henk Nijkamp, je alle zorg uit handen. Uw schademelding wordt behandeld door Unigarant, 100% dochter van ANWB.

​Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij. Hun beleid is gericht op het aanbieden van verzekeringen die interessant zijn voor grote groepen particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Klaverblad verzekeringsproducten zijn bestemd voor het afdekken van de risico’s die zij lopen. Zij werken hierbij samen met onafhankelijke en professionele assurantieadviseurs.

Bij Nh1816 Verzekeringen staat alles in het teken van het intermediair. Zij zijn een middelgrote, zelfstandige en coöperatieve schadeverzekeraar en doen uitsluitend zaken met professionele verzekeringsadviseurs.

In de afgelopen jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een 100% intermediairverzekeraar die op alle fronten kwaliteit levert. De uitkomsten van de Adfiz Kwaliteitsonderzoeken spreken dan ook duidelijke taal. Zij verkozen NH1816 Verzekeringen al 8 jaar op rij als Beste Schadeverzekeraar van Nederland in het jaarlijkse prestatieonderzoek.

 

Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Ga naar website
Je wilt een zeer uitgebreide dekking voor je auto, vriendelijk, menselijk contact en natuurlijk een goede prijs. Dan past de autoverzekering van onna-onna zeker bij jou.

Zij helpen je goed en deskundig. Met echte mensen die aandacht hebben voor jouw persoonlijke situatie. Dat is verzekeren volgens vrouwen, met de waarden die bij vrouwen horen. Met aandacht voor de ander en oog voor detail.

TVM verzekeringen is in 1962 opgericht door een aantal vervoerders. Hun verzekerden zijn eigenlijk hun aandeelhouders, aan hen leggen ze verantwoording af. TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, transport over het water en de automotive branche.

TVM heeft veel ervaring in het verzekeren van wagenparken. Deze kennis en ervaring gebruiken ze om u zo veilig mogelijk en zonder hoge kosten, te verzekeren tegen allerlei schades.

​Wanneer uw auto schade heeft, wilt u snel en goed geholpen worden. Daarom kiest u voor de Unigarant Autoverzekering. Unigarant klanten geven een 8,3 op schadeafhandeling! U kunt dus zorgeloos de weg op met de Unigarant Autoverzekering.

Heeft u toch een keer schade? Dan bent u verzekerd van snelle en betrouwbare service. Want schade is al vervelend genoeg.

Voor een autoverzekering met een aantrekkelijke premie en een uitstekende service, zit u goed bij Univé. Zo is er voor elke portemonnee een autoverzekering. Want u bepaalt zelf hoe compleet u uw auto verzekert. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende service en staan zij dag en nacht klaar voor hulp bij een ongeval.

Welke autoverzekering u ook kiest, bij de verzekeraar zonder winstoogmerk betaalt u altijd één van de laagste premies in Nederland.

 

Ga naar website
VvAA – het grootste zorgnetwerk van Nederland. Besteedt u uw tijd het liefst aan het verlenen van goede zorg en het beter maken van patiënten? VvAA neemt u het ‘werk naast het werk’ graag uit handen.

Wij opereren in het hart van de gezondheidszorg en vormen met ruim 117.000 van uw collega’s het grootste zorgnetwerk van Nederland. Hierdoor kennen wij uw situatie als geen ander. Zo kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw vak.