Wij zijn op zoek naar een Plaatwerker die ons team komt versterken!

Off

Werken bij AAS Autoschade Henk Nijkamp betekent werken in een innoverende en deskundige onderneming met een enthousiast team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten.

Wij zijn een van de 80 deskundige schadeherstelbedrijven uit het landelijk gespreide A.A.S. netwerk. Bij ons kun je terecht voor elke schade aan je auto, bedrijfswagen, caravan, camper, motor of scooter. Wij zien het als onze missie om op ieder moment onze klanten zo prettig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het overtreffen van de klantverwachting is voor ons een dagelijkse motivatie.

PLAATWERKER

Een barst, een kras of een deuk, jij zoekt het op. Je bent een echte vakman met oog voor detail.

In deze functie verricht je de- en montage werkzaamheden, richt- en plaatwerkzaamheden en eenvoudige voorbewerkingswerkzaamheden aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens, caravan, campers en motoren.

Je bent gedreven en wil je binnen een dynamische en professionele werkomgeving verder ontwikkelen. Dit soort mensen zoeken wij! Herken je jezelf? Reageer dan snel!

Als Plaatwerker heb je enkele jaren recente werkervaring in het schadeherstelvak. Je werkt verantwoord en nauwkeurig en je hebt een flexibele instelling. Daarnaast lever je zowel zelfstandig als in teamverband een bijdrage aan het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van de werkprocessen.

Ons bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Olst, centraal geleden tussen de plaatsen Zwolle, Deventer en Raalte. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband met elkaar samenwerken.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Diploma 1e plaatwerker
  • Minimaal 2 jaar ervaring
  • Goed beheersen van de Nederlandse taal;
  • Klantgericht denken en handelen;
  • Netjes zijn op zijn werk en werkomgeving
  • Voorbewerking skills beheersen is een pre

Wat bieden wij:
Een interessante, uitdagende functie in ons bedrijf. Ruimte voor initiatief en pro-activiteit wordt gewaardeerd. Spreekt dit profiel en de werkzaamheden jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor 16 januari 2017 naar Ellen Nijkamp te sturen via ellen@autoschade-henknijkamp.nl.