Achmea is de grootste verzekeraar in Nederland. Zij verzekeren klanten voor schade, zorg en inkomen. Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering van één van de Achmea-merken.​ Bij de merken van Achmea kunt u terecht voor verzekeringen op het gebied van zorg en schade of om uw inkomen voor later veilig te stellen.​

 

Achema Merken

Het verhaal van Avéro Achmea. ​200 Jaar geleden maakte een aantal mensen een eenvoudige afspraak: “Als iemand van ons iets gebeurt, dan dragen we dat samen.” Deze afspraak, deze coöperatieve gedachte, was de geboorte van Achmea.

Avéro Achmea werkt exclusief samen met onafhankelijke adviseurs. Binnen Achmea zijn zij het label dat zich richt op de intermediaire markt. Ze bieden verzekeringen en andere diensten aan. Avéro Achmea verkoopt de producten en oplossingen niet zelf aan klanten. Daarvoor werken ze samen met onafhankelijke adviseurs. Deze adviseurs geven je onafhankelijk advies. Zo bent je verzekerd op de manier die bij u past.

 

Centraal Beheer Achmea is de verzekeringsmaatschappij achter ‘Even Apeldoorn bellen’. Ze zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met hun klanten. Centraal Beheer biedt u zekerheid en gemak.​

Bij schade is een telefoontje naar één van hun schadespecialisten genoeg. Hoe eerder u belt, hoe beter. Belangrijk: ruim zonder overleg met ons geen beschadigde goederen op en laat nog niets repareren!

 

​FBTO was de eerste verzekeraar waar je direct verzekeringen kon afsluiten. En dat kan nog steeds! Of je nu oud of jong bent. FBTO is alleen voor consumenten.

Bij FBTO stel je je verzekering écht zelf samen. Verzeker bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering. En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. Ze geven je informatie en tips, maar de keuze laten ze altijd bij jou. Bij de meeste verzekeringen kun je aanvullende modules het hele jaar door aan- en uitzetten. Zo betaal je nooit teveel!

 

​Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt verzekeringen en helpt u bij het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is hun partner. Alleen via de Rabobank kunt u de particuliere verzekeringen van Interpolis afsluiten en wijzigen. Zo krijgt u een compleet advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Interpolis staat bekend om haar klantgerichte schadeafhandeling. Zij zijn er voor u als u schade hebt en nemen u zorg uit handen.